Σχετικά με εμάς

 

Τα Public, διοργανώνουν για δεύτερη χρόνια τον ανοιχτό φωτογραφικό διαγωνισμός Public Momentsγια φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από συσκευή κινητού.

Tι είναι ο διαγωνισμός Public Mobile Moments;
Είναι ένας ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα καταστήματα Public που στόχο έχει να καλέσει καθημερινούς χρήστες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες να αναδείξουν το ταλέντο τους, και να κερδίσουν δώρα. Χρηματικά Έπαθλα και Διακρίσεις.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά μέσα από το Φωτογραφικό θεσμό Public Moments Awards, με στόχο να αγκαλιάσει και να αναδείξει τους καθημερινούς φωτογράφους που εμπνέονται από τη στιγμή και την αποθανατίζουν με τη κάμερα του κινητού τους! 

 

Ποιο είναι το θέμα του φετινού διαγωνισμού;
Το Public Mobile Moments, δεν έχει προκαθορισμένα θέματα για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα θέματα είναι μηνιαία και ανακοινώνονται κάθε 1η του μήνα στις 00.01 μέσα από το microsite του διαγωνισμού http://www.publicmoments.gr/mobile.php


Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία και δε χάνουν στιγμή να χρησιμοποιούν τη κάμερα του κινητού τους για να κρατήσουν τη στιγμή.


Διάρκεια διαγωνισμού & ανάδειξη νικητή:
Από Απρίλιο έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, μπορείς να ανεβάζεις έως 4φωτογραφίες για τη θεματική του κάθε μήνα. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα τις φωτογραφίες που επιθυμεί (*). Κάθε 1η του επόμενου μήνα αναδεικνύεται ο νικητής τους προηγούμενου μήνα και ανακοινώνεται η νέα θεματική. Οι φωτογραφίες προηγούμενων θεματικών αρχειοθετούνται και μπορείτε να τις βρείτε μέσα στη προσωπική σελίδα (personal account) που έχετε δημιουργήσει για το διαγωνισμό. Τα έργα που έχουν κερδίσει σε κάθε θεματική κατηγορία, θα συμμετάσχουν σε μια τελική ψηφοφορία από το κοινό που θα επιλέξει τη καλύτερη Mobile φωτογραφία. Ο νικητής που θα προκύψει θα κερδίσει ένα δώρο έπαθλο.

(*) το κοινό μπορεί να ψηφίσει όσες φωτογραφίες επιθυμεί καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά 1φορά την κάθε φωτογραφία.


Οι υποστηρικτές μας:

Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές του Public Moments Awards, την Samsung Galaxy S8 I S8+ και την Canon, για την ουσιαστική συμβολής της στην υλοποίηση του διαγωνισμού, καθώς και το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.

 

 

Υποστηρικτές

Copyright (c) 2017 - All rights reserved