Σχετικά με εμάς

 

Τα Public, διοργανώνουν για δεύτερη χρόνια τον ανοιχτό φωτογραφικό διαγωνισμός Public Moments Awards.


Tι είναι ο διαγωνισμός Public Moments Awards;
Είναι ένας ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα καταστήματα Public που στόχο έχει να καλέσει επαγγελματίες & ερασιτέχνες επαγγελματίες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες να αναδείξουν το ταλέντο τους, να κερδίσουν μεγάλα Βραβεία, Χρηματικά Έπαθλα και Διακρίσεις.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά έχοντας καθιερωθεί ως ένας θεσμός που θα αναδεικνύει επαγγελματίες & ερασιτέχνες προβάλλοντας τα ταλέντα της χώρας μας! 

 

Ποιο είναι το θέμα του φετινού διαγωνισμού:
Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στη πολυπλοκότητα και τη μαγεία της φωτογραφίας, διευρύνουμε τις θεματικές ενότητες καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα για να δημιουργήσετε. Οι φετινές κατηγορίες είναι οι:

Ενώ στη πορεία του διαγωνισμού θα ανακοινώσουμε δύο ακόμα θεματικές κατηγορίες.


Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν πάθος για τη φωτογραφία , επαγγελματίες & ερασιτέχνες


Διάρκεια Διαγωνισμού
Από τις 24 Μαρτίου έως τις 20 Νοεμβρίου 2017, μπορείς να ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου στις αντίστοιχες θεματικές κατηγορίες δημιουργώντας το δικό σου πορτοφόλιο. Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις έγκυρες συμμετοχές από τις 21-30 Νοεμβρίου και θα αναδείξει τους νικητές που θα ανακοινωθούν επίσημα στη τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στα αρχές Δεκεμβρίου.


Οι υποστηρικτές μας:

Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον υποστηρικτή του Public Moments Awards, την εταιρία φωτογραφικών μηχανών Canon, για την ουσιαστική συμβολής της στην υλοποίηση του διαγωνισμού.

 

 

Υποστηρικτές

Copyright (c) 2017 - All rights reserved