Βραβεία & Έπαθλα

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες φωτογράφοι που θα συμμετάσχουν με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (DSLR,MRLS, compact) μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.publicmoments.gr/pro.php από Απρίλιο έως τις 20 Νοεμβρίου 2017 με έργα που έχουν δημιουργήσει στο διάστημα αυτό. Από το διαγωνισμό θα προκύψουν 6 νικητές που κερδίζουν Δώρα & Δωροεπιταγές Public (άνω των 9.500 ευρώ) και Προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση των Public.

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής

Tα έργα θα κρίνει η κριτική επιτροπή από τις 21 – 30 Νοεμβρίου 2017. Η κριτική επιτροπή και μόνο, έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ανάδειξη των νικητών, ενώ η απόφασή της είναι ρητή και αμετάκλητη. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε μια ή όλες τις θεματικές κατηγορίες, με μίνιμουμ 5 και μάξιμουμ 12 φωτογραφίες ανά κατηγορία. Ωστόσο δεν μπορεί να συμμετάσχει με την ίδια σειρά φωτογραφιών (πορτοφόλιο) σε παραπάνω από μια κατηγορία. Η επιτροπή θα κρίνει το σύνολο του πορτοφόλιο για την κάθε κατηγορία. Βραβεία Κριτικής Επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή αξιολογεί όλα τα έργα που συμμετέχουν στην κατηγορία και αναδεικνύει 6 νικητές που λαμβάνουν τα εξής βραβεία για το πορτοφόλιο που κατέθεσαν:

Μεγάλος νικητής Public Moments Awards 2017

Ο νικητής που θα λάβει το μεγαλύτερο βραβείο στο διαγωνισμό, ανεξαρτήτως θεματικής κατηγορίας, θα λάβει ως επιβράβευση για του έργου του (πορτοφόλιο):

1 νικητής ανά θεματική κατηγορία στα Public Moments Awards 2017 (5 νικητές)

Για κάθε θεματική κατηγορία, εξαιρώντας τη κατηγορία από την οποία έχει προκύψει ο μεγάλος νικητής (Overall) θα βραβευθούν 5 συνολικά νικητές για τις υπόλοιπες κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων και των 3 κατηγοριών που θα ανακοινωθούν στη πορεία του διαγωνισμό Ο νικητής της κάθε κατηγορίας θα λάβει ως επιβράβευση για το έργο του (πορτοφόλιο):

 

 

Υποστηρικτές

Copyright (c) 2017 - All rights reserved