Πώς παίρνω μέρος;

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία και δε χάνουν στιγμή να χρησιμοποιούν τη κάμερα του κινητού τους για να κρατήσουν τη στιγμή. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με τη κάμερα του κινητού τους για το διάστημα από Απρίλιο έως και 30 Νοεμβρίου 2017, αρκεί η φωτογραφία να ανταποκρίνεται στη θεματική κατηγορία του μήνα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ανεβάσει από 1 έως 4 έργα ανά μήνα για κάθε θεματική κατηγορία. Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη θα πρέπει η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη από συσκευή κινητού τηλεφώνου, (να πληροί τους όρους συμμετοχής) για τη θεματική κατηγορία στην οποία συμμετέχει, και να έχει ανέβει στο microsite του διαγωνισμού μέχρι την καταληκτική ημερομηνία & ώρα υποβολής συμμετοχών για το τρέχοντα θεματικό μήνα (αυτό ορίζεται ως η προτελευταία ημέρα του μήνα και ώρα 23.59, ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος εγκυρότητας ως προς τους όρους συμμετοχής).

Οι 7 νικητές

Συνολικά από το διαγωνισμό θα προκύψουν 9 νικητές. Οι νικητές θα αναδειχτούν από το κοινό, βάσει του αριθμού των ψήφων που θα συγκεντρώσει το έργο τους. Το κοινό αξιολογεί και αναδεικνύει 1 νικητή ανά μήνα. Στο τέλος του διαγωνισμού οι 8 νικητές που θα έχουν προκύψει από τον Μάιο έως και Νοέμβριο 2017, θα διαγωνιστούν ώστε να προκύψει 1 νικητής – μέσα από ψηφοφορία κοινού που θα βραβευτεί με τον τίτλο της καλύτερης Mobile φωτογραφίας . Οι 7 νικητές που θα προκύψουν για το διάστημα Μαϊου – Νοεμβρίου 2017 κερδίζουν Δώρα ή Δωροεπιταγές Public. Τα Δώρα θα ανακοινώνονται στη σελίδα του διαγωνισμού έως και 1 εβδομάδα πριν τη λήξη του εκάστοτε θεματικού μήνα. Ο 1 νικητής που θα προκύψει για τη καλύτερη Mobile φωτογραφία θα κερδίσει ένα δώρο έπαθλο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.publicmoments.gr/mobile.php από Μάιο έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 με έργα που έχουν δημιουργήσει στο διάστημα αυτό.

Προϋποθέσεις και τεχνικές προδιαγραφές:

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από 1/1/2017 κι έπειτα, σχετίζονται με τις θεματικές ενότητες που ανακοινώνονται κάθε 1η του μήνα. Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες οι οποίες είναι προϊόν μοντάζ. Οι φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο δεν έχουν περιορισμό μεγέθους, συστήνεται να μην είναι μικρότερες από 600KB.

 

 

 

Υποστηρικτές

Copyright (c) 2017 - All rights reserved